VÅRA MÅLGRUPP !

vi jobbar med barn, unga och vuxna för framgångsrik integration!

 Kvinnor:

●Vi ordnar möten mellan nyanlända kvinnor och etablerade svenskar, syftet med detta är att nyanlända kvinnor kommer våga kommunicera på svenska vilket betyder en stor förbättring när det gäller de språkliga och sociala aspekterna. I möten kan vi prata om kulturella frågor och diskussioner och allt möjligt.
●Vi har kontinuerliga föreläsningar som handlar om personlig utveckling för kvinnor, om hur man ökar självtroendet, självkänslan samt utvecklas.
 Män och Vuxna : 
● Skapa nätverk för att hjälp dem att hitta jobb och komma ut i arbetslivet.
● Utomhusaktiviteter, vandring, simning, museibesök.
● Bjuda in rekryteringsföretag för att träffa nyanlända och hjälpa dem att hitta jobb med tips och information och potenti.
● Vi planerar att fixa en fysisk mötesplats för nyanlända och etablerade svenskar, tanken är att nyanlända kommer att våga prata och kommunicera på svenska vilket betyder en stor förbättring när det gäller både språkliga och sociala delen. I möten kan vi prata om allt möjligt våra kulturer, regler, samhällsorientering... osv.
 Barn Mellan 8-14 : 

● Teater.
● Dans och musik.
● Pussel och rita.
● Arabiska kurs.
● Aflatoun International erbjuder social och ekonomisk utbildning till miljontals barn och ungdomar över hela världen, vilket ger dem möjlighet att göra en positiv förändring för en rättvisare värld.

© 2019 by Tillsammans är vi starka team 

  • w-facebook